Hansted Live 2022 here we go!

Kære festivalvenner
Efter 2 års pause er Hansted Live endelig tilbage – nu i en flottere, vildere og festligere forstand end nogensinde før. Vi har lagt os i selen for at sammensætte det mest fantastiske musikprogram for Jer. Husk at billetprisen stiger ultimo juli 2022 så skynd dig at købe din billet inden det er for sent. Vi sælger KUN 3000 stk. 3 dages billetter.

Hvis du kun skal afsted en enkelt dag kan vi her løfte sløret for årets program. (OBS. Vi tager forbehold for programændringer)

Se mere om de enkelte kunstnere og find alt relevant information her på siderne.

Handicapbilletter (inkl. én hjælper)

Handicap billetter inkl. hjælper købes i forsalg direkte hos billet.dk på billet@billet.dk senest den 01/07 og giver adgang for dig og én hjælper. EMNE: HL-Handicap-billet.

Der forlanges forevisning af hjælperkort ved indgangen. Har du købt handicap billet men har behov for flere hjælpere skal der købes normale billetter til yderligere hjælpere, og kun så længe billetter haves.

Bemærk at der IKKE forefindes handicaptoiletter på festivalpladsen – vi har samarbejde med Borgerforeningen Svendborg Teater samt Hotel Svendborg og SCALA.

I øvrigt

For at alle i haven får den bedste oplevelse har vi nogle retningslinjer som vi beder alle følge.
Det ER TILLADT at medbringe flg.: Tæpper, klap- samt barnevogne.
Det er IKKE TILLADT at medbringe mad og drikkevarer, stole, paraplyer, våben og våbenlignende genstande, flasker, pavilloner, professionelt kameraudstyr, fyrværkeri, lasere, grill, dyr.
Personer der af sikkerheds-personalet vurderes til at skabe utryghed på pladsen bortvises.

BØRN UNDER 12 år gratis iflg. med voksne med gyldig billet. Teenagere og voksne skal betale fuld pris.

I samarbejde med