Se årets musikprogram her

Vi har glædet os længe til at løfte sløret for årets fulde program og nu er det her!
På disse sider kan i fordybe jer lidt i programmet så I er forberedte til den sidste weekend i juli.
Torsdag
2019-07-25
Hovedscene
Fredag
2019-07-26
Hovedscene
Lørdag
2019-07-27
Krøyers Have
Hovedscene
Hovedscene
Hovedscene
Krøyers Have
Hovedscene
NOAH image
16:00
NOAH

I 2012 singledebuterede NOAH. Siden dengang har sangskriveren og stemmen bag, Troels Gustavsen, ikke set sig tilbage, men leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den anden. Nu står han her, seks år senere, som et af landets allerstørste popnavne.

Han er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med hans velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester.

Siden 2016 har han spillet den ene udsolgte koncert efter den anden.

Se video
MICHAEL LEARNS TO ROCK image
18:00
MICHAEL LEARNS TO ROCK

MLTR har igennem de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor MLTR har spillet akustiske og halvakustiske koncerter for et stadig større publikum. De mange succesfulde indendørs-koncerter i Danmark har givet MLTR lyst til at dedikere en hel sommerperiode til at vende tilbage til de mange alsidige udendørskoncerter i Danmark på festivaler, byfester osv.
Derfor er MLTRs sædvanlige udlands-aktiviteter lagt på hylden i sommeren 2019, hvor bandet vil drage ud i det danske sommerland og besøge så mange forskellige danske byer, landsbyer, havne og pløjemarker som muligt.

MLTR vil levere en række sommerkoncerter med et eneste formål; at underholde og sprede glæde hos
publikum. MLTR vil levere alle de største hits, samt andre perler fra bandets lange karriere, heriblandt fra
bandets seneste album STILL, som udkom i 2018.

Se video
LIVE-WIRE image
20:00
LIVE-WIRE

Mens vi stadig venter på at AC/DC kommer til vores bydel, kan vi atter fornøje os med at Live/Wire der spiller et udpluk af de bedste numre fra de AC/DC’s mange år på banen.

Live/Wire har eksisteret siden 1994 og er gennem årene gået dybere og dybere ind i AC/DC’s musik og sceneshow for at komme så tæt på originalerne som muligt.
AC/DC er en livsstil, det er ikke bare rock ‘n’ roll. Live-Wire leverer en sveddryppende, helt-tæt-på, ud af kroppen oplevelse når de skyder deres AC/DC show af på scenerne rundt om i landet. Kom og rock med til Thunderstruck, Highway to Hell, Stiff Upper Lip, Back in Black og alle de andre nye som ældre hits fra superbandet!

Se video
ANNE DORTE MICHELSEN image
14:00
ANNE DORTE MICHELSEN

Anne Dorte Michelsen har sat sit helt personlige præg på dansk musikliv i flere årtier og er en af Danmarks kendteste kvindelige sangere og sangskrivere. Hun er blevet kaldt “Hverdagens blide besynger”, men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter et spænd fra nænsom inderlighed, over overrumplende satire til ”fuld fart frem”.
Anne Dorte Michelsens tekster er slidstærke, rammende, rørende, sjove, skarpe og inderlige. Hendes klare og melodiske musik og karakteristiske og udtryksfulde stemme understreger og forløser ubesværet hendes ord, og sender dem ind i hjertet på et stort og trofast publikum.
Det gælder, hvad enten de har været sunget af hende selv som solist, sammen med Maria Bramsen fra Tøsedrengene eller iført kittel med husmorkvartetten Venter på far: Jeg har lagt mine våben, Ud under åben himmel, Før eller siden, En lykkelig familie, Jeg vil ha’ en handyman, Bruge og bruges, Der er altid noget at gøre for en husmor….
Det er sange, der er kommet for at blive, og som har udgjort lydtapetet til flere generationers opvækst og voksne liv. Oplev dem nu i deres reneste og oprindeligste former!

Se video
HALBERG & FRIENDS image
16:00
HALBERG & FRIENDS

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.
Sange som ‘Magi i Luften’, ‘Efterår”, ‘Elskes af dig’, ‘Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Mandagsstævnemøde’, ‘Brændende Læber’ og ”’Transit’ bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere.
Halberg, Sivertsen, Schandorf – 3 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.
Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.
Glæd Jer til et forrygende genhør!

Se video
BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND image
18:00
BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND

Birthe Kjær turnerer også i 2019 med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på DK4´s “Fællessang i Mariehaven”.
Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver.

Se video
JOHNNY DELUXE image
20:00
JOHNNY DELUXE

Johnny Deluxe blev dannet i 2000 og består af bassist Jakob Glæsner, sanger Noam Halby, guitarist Søren Itenov og trommeslager Morten Lynggard. Siden bandet udgav deres selvfinansierede ep ’Elskovspony’, har de taget Danmark med storm.
Til mange fans ærgrelse valgte Johnny Deluxe at holde en pause, men nu er de tilbage i storform, og de har taget hits og fornyet energi med sig. Nu har du igen mulighed for at opleve dem rundt omkring på de danske scener, hvor de er klar til at sætte gang i festen.

Bandet er kendt for deres hurtige og rytmiske elektropop og rock og de charmerende og humoristiske tekster, der gang på gang leveres med en energi og musikglæde uden lige.
Johnny Deluxe har et drive og humør, der når ud over scenekanten, og når de først begynder på deres hitparade, så er det svært at sidde stille – og lade være med at synge med. Johnny Deluxe leverer en fantastisk stemning og en musikalsk fest, du sent vil glemme.

Se video
DJÄMES BRAUN image
22:00
DJÄMES BRAUN

“KarriereKanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, som vinder af konkurrencen med nummeret ”Duft Af Ba-cone”. Singlen blev efterfølgende et af årets største forårs- og sommerhits og opnåede en platincertificering.
På de kun 5 år Djämes Braun har eksisteret, er det blevet til over 35 millioner views på YouTube, over 60 millioner streams på Spotify, 1 år konstant i Top-10 på hitlisterne, samt deltagelse i TV2s “Toppen Af Poppen”. Samtlige Djämes Brauns singler fra debutalbummet har på imponerende vis opnået enten guld eller platincertificeringer – og de nyeste af slagsen nærmer sig ligeledes de eftertragtede metalplader.

Festival-traditionerne blev også holdt i hævd med flere store shows i 2018, hvor Pilfinger i absolut topform beviste hvorfor Djämes Braun kaldes et af landets bedste liveacts.

Se video
ALBERTE WINDING image
12:00
ALBERTE WINDING

Efter Albertes efterårs-bogudgivelse Kastevind – erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.
Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

”Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil.”

Se video
SOULDIOS OF LOVE image
14:00
SOULDIOS OF LOVE

Souldios Of Love er et fantastisk party orkester der går i blod og dansesko på folk i alle aldre. De ældre oplever fornøjelsen af at høre og danse til numre de troede de havde glemt mens de yngre bare må ud og `groove` med.

SoulDios Of Love står for en samling af de gamle soulhits. Bandet fører dig tilbage til et Motownunivers hvor kærligheden til soul er gennemgående.
Groovy energi og en levende scene er bandets varemærke og rummet fyldes af nostalgi og feststemning. SoulDios Of Love hylder de store legender som: Otis Redding, 4-tops, Ray Charles, Stevie Wonder blandt et hav af andre.

Se video
THØGER DIXGAARD image
16:00
THØGER DIXGAARD

Thøger Dixgaard har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som bl.a. ’Blød Indeni’, ’Tø Mig Op’ og ’Former. Thøger har med sin musik, og live optrædener gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed, og ærlige tekster.

Thøger Dixgaard udgav 13 april 2018 Epén “PÆN”, med singlerne “Duer & Musik”, og “Skinner”.

Nyeste udspil fra Thøger kom i slutningen af 2018 med singlen “Lige Her”, og i 2019 kan der forventes meget mere musik fra popsmeden fra Aarhus.

Se video
ØSTKYST HUSTLERS image
18:00
ØSTKYST HUSTLERS

Nikolaj Peyk, Bossy Bo og Jazzy H begyndte deres samarbejde i 1993. De tre havde tidligere lavet musik hver for sig.

Op gennem 90’erne fortsatte Østkyst Hustlers med at dominere dansk musik og spille koncerter på landets største scener. Østkyst Hustlers har vundet et utal af priser. Blandt andet har de modtaget i alt 9 Danish Music Awards. I dag er livet som pladeproducerende musikere er sat på vågeblus, men på scenen er Østkyst Hustlers stadig et af landets mest energiske live acts. Man har vel hustlerstil.

Se video
BRYAN ADAMS TRIBUTE image
20:00
BRYAN ADAMS TRIBUTE

Et af DK’s ypperste tribute bands leverer et top-trimmet rock-show,der ligger rystende tæt opad originalen.
Showet er en hyldest til den
Canasiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme.

BRYAN ADAMS TRIBUTE høster også stor anerkendelse i udlandet,hvor bandet betegnes som det bedste tribute-act til Bryan Adams i Europa.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams,
fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på
Summer of 69,Cuts like a knife,Heaven,Run to you, Everything i do,og alle de andre Adams sange.

BRYAN ADAMS TRIBUTE er i dén grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud til bagerste række – HVER GANG.

Se video
SØMÆNDENE image
22:00
SØMÆNDENE

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 9 sømænd kommer bedst ud over kanten.

I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.
I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og så ses vi lørdag aften!

Se video Billet

Select date to see events.

Har du nogen indspark?
Vi er altid glade for jeres gode idéer og input!


I samarbejde med