Ramt af sygdom: Hansted Live må aflyse talkshow

Der bliver ingen talkshow mellem de musikalske indslag på årets Hansted Live, der begynder torsdag. Sygdom og afbud er årsagen, forklarer arrangør.

En ærgerlig, men nødvendig sidste minuts ændring.

Sådan kan den beslutning, som arrangørerne af Hansted Live har været nødt til at tage her få dage inden festivalens åbning, betegnes.

Det plejer at være sådan, at der mellem koncerterne er talkshow typisk bestående af en vært og en gæst – hvilket der også var lagt op til i år – men den del bliver ikke til noget, meddeler arrangørerne på Hansted Lives Facebook-side.

“Vi er kede af at måtte meddele, at vi i år aflyser vores talkshow-program. Dette har vi valgt af flere årsager – sygdom i nærmeste familie hos værterne samt organisatorerne og en del pludselige afbud fra flere af gæsterne”.

Hansted Live, der åbner torsdag, er primært en musikfestival, men talkshowene har været en integreret del af arrangementet, siden det rykkede fra Hansteds baggård og op i Krøyers Have. Derfor er det da også beklageligt, at de ikke bliver til noget i år, mener arrangør Lars Aagaard.

Men der var ingen vej udenom aflysningen.

– Dels var der sygdom, dels bruger vi ikke penge på det, hvilket betyder, at vi har måttet bede folk om at stille op gratis. Det gør, at kunstnerne prioriterer anderledes, hvis de får mulighed for at tage et betalt job. Det har givet et par afbud her lige op til, forklarer han.

– Så i stedet for at lave noget halvfærdigt, som vil virke lidt tamt, vil vi hellere prioritere anderledes og bruge vores ressourcer på at gøre det endnu mere hyggeligt heroppe på festivalpladsen, siger han.

Kommer igen
Der var lagt op til fem talkshow under Hansted Live. Navnene skulle have været offentliggjort umiddelbart inden festivalstarten, men så langt nåede man aldrig.

At det ikke bliver til noget i år er ikke ensbetydende med, at talkshowene bliver skåret helt væk fra Hansted Live, og Lars Aagaard håber at give konceptet comeback næste år.

– Det vender tilbage. Det skal det gøre, for jeg synes, at vi havde fat i noget rigtigt med fylde og substans i, siger han og lægger op til, at der skal smides penge efter det til den tid.

– Det vil gøre, at vi kan få det på plads på forhånd, og vi vil jo også gerne kunne melde det ud noget før og lade det blive en del af det officielle program, så folk kan købe billet efter det, siger han.


I samarbejde med