Generel Information

Hansted Live er en musikfestival placeret i hjertet af Svendborg. Festivalen er for hele familien og egner sig specielt i dagtimerne også til at børn og unge kan løbe sikkert frit rundt på pladsen, som er indhegnet og afskærmet fra de omkringliggende veje og haver.
Der vil være flere aktiviteter for børnene, heriblandt hoppeborg, boksemaskine samt mulighed for køb af popcorn, is mm. Pladsen er i en størrelse hvor mindre børn kan lege frit i dagtimerne på egen hånd mens forældre kan hygge og slappe af på et tæppe i den hyggelige Krøyers Have.
Børn og unge er selvfølgelig også velkommen om aftenen hvor vi dog anbefaler at man som forældre holder mere opsyn end det er nødvendigt i dagtimerne.

Der vil hele dagen være sikkerhedspersonale på pladsen som vil sørge for ro og orden, sikkerhedsvagterne er festivalen øverste myndighed. Sikkerhedspersonalets henvisninger skal til en hver tid følges – brud på ovenstående VIL medføre bortvisning samt inddragelse af armbånd.

For at alle i haven får den bedste oplevelse har vi nogle retningslinjer som vi beder alle følge.

Det ER TILLADT at medbringe flg.: Tæpper, klap- samt barnevogne.

Det er IKKE TILLADT at medbringe mad og drikkevarer, stole, paraplyer, våben og våbenlignende genstande, flasker, pavilloner, professionelt kameraudstyr, fyrværkeri, lasere, grill, dyr.

Personer der af sikkerheds-personalet vurderes til at skabe utryghed på pladsen bortvises.

Det vil være muligt at købe mad/drikke på festivalpladsen.

Kontantfri Hansted Live

Har du ikke et betalingskort eller vil du bare gerne betale med kontanter til Hansted Live? Uanset årsagen kan du vælge et Cash Card. I kontantboden kan du sætte penge ind på et Cash Card, som du derefter kan bruge i alle barer og boder.


Fotografér dit Cash Card

Når du modtager dit Cash Card, er det en god idé at fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Du har brug for billedet, hvis du taber dit kort, og du skal bruge det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen (procedure beskrives nærmere under afsnit om restsaldo)


Kan jeg bruge mit Cash Card igen?

Ja, Cash Card der er udstedt i forbindelse med Hansted Live 2022, kan også bruges til fremtidige Hansted Live festivaler. Hvis du beholder dit Cash Card, vil dit restbeløb forblive på dit kort.


Hvornår er Kontantboden åben?

Kontantboden følger pladsens åbningstider.

Hvordan får jeg min restsaldo på Cash Card retur?

Du kan til enhver tid gå i Kontantboden og få din restsaldo overført til dit betalingskort.

Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra kontantboden, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.

Nåede du ikke at få udbetalt restsaldoen på dit Cash Card på pladsen, eller har du ikke et betalingskort, som restsaldoen kan indsættes på, skal du kontakte info@hanstedlive.dk og sende billedet af dit Cash Card samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres via bankoverførsel. For administration af bankoverførsler opkræves et administrationsgebyr på kr. 85. Gebyret modregnes i din saldo. Bemærk ved bankoverførsel skal kontoen være på min. Kr. 300,00 efter gebyret er hævet.


Hvad sker der, hvis jeg taber mit Cash Card?

Når du modtager et Cash Card i Kontantboden, skal du fotografere det 10-cifrede kortnummer på bagsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks vores kontantbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Parkering & Transport

Hansted Live afholdes midt i byen og for at undgå alt for meget parkeringskaos anbefaler vi at I lader bilen stå hjemme. Bestil en taxa eller hvad med at prøve vores udemærkede bybusser, det er sikkert mange år siden I sidst har siddet i sådan en :).

Hvis I alligevel har brug for en parkeringsplads, kan I herunder finde kommunens oversigt over parkeringspladser. Vi anbefaler Voldgade og Dronningegården, som begge ligger relativt tæt på Krøyers Have.
 

Foreninger, medhjælpere & leverandører

Ingen medhjælpere og samarbejdspartnere – Ingen Hansted Live!

Den er ikke længere, i en hel uge kæmper over 100 hjælpere med at gøre Sydfyns hyggeligste festivalplads klar til omkring 15.000 glade festivalgæster.

Hvis du skulle have lyst til at være medhjælper til Hansted Live kan du skrive en besked til os her.

Størstedelen af vores medhjælpere er medlemmer fra forskellige foreninger på Sydfyn – klubberne bliver aflønnet for deres bidrag til festen og på den måde sikrer vi også at Hansted Live bidrager til det lokale foreningsliv.

Ud over de lokale foreninger har vi adskillige leverandører og samarbejdspartnere som er vitale for at festivalen fungerer optimalt, disse partnere sørger for alt fra toiletfaciliteter, scene lyd/lys, affaldshåndtering, el-arbejde, VVS og meget mere…

I samarbejde med