Generel Information

Hansted Live er en musikfestival placeret i hjertet af Svendborg. Festivalen er for hele familien og egner sig specielt i dagtimerne også til at børn og unge kan løbe sikkert frit rundt på pladsen, som er indhegnet og afskærmet fra de omkringliggende veje og haver.
Der vil være flere aktiviteter for børnene, heriblandt hoppeborg, boksemaskine samt mulighed for køb af popcorn, is mm. Pladsen er i en størrelse hvor mindre børn kan lege frit i dagtimerne på egen hånd mens forældre kan hygge og slappe af på et tæppe i den hyggelige Krøyers Have.
Børn og unge er selvfølgelig også velkommen om aftenen hvor vi dog anbefaler at man som forældre holder mere opsyn end det er nødvendigt i dagtimerne.

Der vil hele dagen være sikkerhedspersonale på pladsen som vil sørge for ro og orden, sikkerhedsvagterne er festivalen øverste myndighed. Sikkerhedspersonalets henvisninger skal til en hver tid følges – brud på ovenstående VIL medføre bortvisning samt inddragelse af armbånd.

For at alle i haven får den bedste oplevelse har vi nogle retningslinjer som vi beder alle følge.

Det ER TILLADT at medbringe flg.: Tæpper, klap- samt barnevogne.

Det er IKKE TILLADT at medbringe mad og drikkevarer, stole, paraplyer, våben og våbenlignende genstande, flasker, pavilloner, professionelt kameraudstyr, fyrværkeri, lasere, grill, dyr.

Personer der af sikkerheds-personalet vurderes til at skabe utryghed på pladsen bortvises.

Det vil være muligt at købe mad/drikke på festivalpladsen.

Betaling på pladsen

Det vil være muligt at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners, American Express m.fl. Der kan - indtil videre - desværre IKKE anvendes MobilePay.

Det er selvfølgelig muligt at betale med kontanter i alle barer og boder.
 

Parkering & Transport

Hansted Live afholdes midt i byen og for at undgå alt for meget parkeringskaos anbefaler vi at I lader bilen stå hjemme. Bestil en taxa eller hvad med at prøve vores udemærkede bybusser, det er sikkert mange år siden I sidst har siddet i sådan en :).

Hvis I alligevel har brug for en parkeringsplads, kan I herunder finde kommunens oversigt over parkeringspladser. Vi anbefaler Voldgade og Dronningegården, som begge ligger relativt tæt på Krøyers Have.
 

Foreninger, medhjælpere & leverandører

Ingen medhjælpere og samarbejdspartnere – Ingen Hansted Live!

Den er ikke længere, i en hel uge kæmper over 100 hjælpere med at gøre Sydfyns hyggeligste festivalplads klar til omkring 15.000 glade festivalgæster.

Hvis du skulle have lyst til at være medhjælper til Hansted Live kan du skrive en besked til os her.

Størstedelen af vores medhjælpere er medlemmer fra forskellige foreninger på Sydfyn – klubberne bliver aflønnet for deres bidrag til festen og på den måde sikrer vi også at Hansted Live bidrager til det lokale foreningsliv.

Ud over de lokale foreninger har vi adskillige leverandører og samarbejdspartnere som er vitale for at festivalen fungerer optimalt, disse partnere sørger for alt fra toiletfaciliteter, scene lyd/lys, affaldshåndtering, el-arbejde, VVS og meget mere…

I samarbejde med