På Hansted Live går vi meget op i at kvaliteten af vores festival er helt i top!

Om det gælder musikprogrammet, udsmykningen, toiletforholdene, udvalget i baren og selvfølgelig også MADEN…Derfor lancerede vi i 2017 noget helt nyt: Vores helt egen FoodCourt, hvor hele familien kan købe forskellige retter hos de særligt udvalgte leverandører og derefter spise ved samme bord… Du kender det måske som StreetFood konceptet!

 

FOODCOURT

GourmetVognen 385×385

Gourmetvognen

Der er noget særligt ved at spise ved en pølsevogn. Den uhøjtidelige og afslappede stemning finder man ikke mange andre steder. Tilføj så lidt gourmet til den oplevelse; Ramsløgpølser, hjemmelavet sennep og relish, lidt grønt på toppen, måske friske ærteskud, noget spicy hjemmerørt mayonnaise, og så har du den bedste pølsevogn, Gourmetvognen.

Brød 385×385

BRØD

Vi brænder så meget for kvalitet, at vi nærmest kunne riste kaffen med vores brændende passion for gode bønner.
Vi er nørdede i vores bageri med alt hvad vi lave af lækkert brød, boller og snegle. Vores brød er bagt med sunde værdier. Heriblandt glæde, åbenhed og omsorg.

Torvekøkkenet 385×385

Torvekøkkenet

Pandekager & Madbrød...mad lavet med kærlighed ❤️

TheRolling Flame 385×385

The Rolling Flame

Pizza...er ikke bare pizza
Vi elsker at sprede vores passion for pizza og dele glæden med dig. Dejen gennemgår en langsom fermenteringsproces, som giver skorpen en dejlig luftig konsistens. Udover de klassiske toppings, arbejder vi også med kreative kulinariske varianter, der følger årstiderne.

LeClos 385×385

Bistro Le Clos

Stedet i Gerritsgade hvor klassiske, rustikke bistroretter serveres i uformelle, hyggelige rammer kommer til festival. Vi serverer lækre salatbowls med laks, and eller falafel. Samt Pil-selv rejer med Brød og Aioli i Vinbaren...


I samarbejde med