fbpx

HANSTED LIVE 2022

Efter to års pause er musikfestivalen Hansted Live tilbage med et musikprogram større end nogensinde.
Ligesom alle andre festivaler har Hansted Live været hårdt ramt at corona nedlukningen og måtte af forskellige årsager desuden se hjælpepakkerne fordufte.
De frivillige og ejerkredsen trak i arbejdstøjet og var bl.a. involveret i flere kulturarrangementer hen over sommeren 2021. Indtægter ifb. Events som EM Fodbold i Christiansminde, 5700 Summer og SVEND-Filmfest, sammenholdt med adskillige billet-donationer at festivalen overlevede og nu er klar til at åbne billetsalget for endnu en festival.
Festivalen har altid været kendt for at have en meget lav entrépris sammenholdt med musikprogrammets kvalitet og størrelse, og dette bliver der ikke lavet om på.
Med navne som Scarlet Pleasure, BIKSTOK, Poul Krebs, Benjamin Hav, Lis Sørensen, Rasmus Walter, Stine Bramsen m.fl. har festivalen mere end fordoblet musikbudgettet ift. de foregående år.
”Ligesom mange andre i branchen har vi brugt corona-nedlukningen til at sikre at vi kom ud på den anden side med det bedst mulige koncept. Selvom billetprisen er steget, så er det ift. Musikprogrammet stadig en særdeles favorabel pris ift. Vores kollegaer både lokalt og nationalt.” Udtaler Festivalchef – Lars S. Aagaard”
Billetsalget går i luften 26/11 kl. 12.00. Billetprisen vil stige d. 1/5 samt i døren, så vil man sikre sig den billigste billet, evt. til en julegave så kan man altså med fordel købe nu. Festivalen blev udsolgt både i 2018 og 2019.
”Vi er sindssygt stolte af specielt vores musikprogram i år, med årets plakat viser vi virkelig at vi er en stærk spiller på festivalmarkedet på Sydfyn og derudover så glæder vi i ejerkredsen samt de frivillige helt enormt til igen at kunne lukke dørene op til hygge, dans og fest under lyskæderne i Krøyers Have” fortæller Lars S. Aagaard.
Musikfestivalen Hansted Live startede i 2013 i Baagøes Gaard bag Spillestedet Hansted og flyttede i 2016 til Krøyers Have hvor festivalen har været lige siden. Festivalen har en kapacitet på 5000 gæster om dagen og foregår mellem d. 28/7- 30/7.


I samarbejde med