fbpx

Første navn på plakaten til Hansted Live 2018 er en sand legende indenfor sangskrivning – ikke mindst hans egne hits som “Sjæl I Flammer” og “Kom Nu Hjem” er kendt af flere generationer. Derudover har Kasper arbejdet som producer for bl.a. MEW, CV Jørgensen og Steen Jørgensen.

Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding inviterer indenfor i ”sin verden” og udfolder sit musikalske liv.

Kaspers Verden Live er Kasper Windings første reelle turné siden 2000. Ved ”Kaspers verden er han alene på scenen, omgivet af sit studie.
Ideen med turen er at synge nogle af de sange som folk kender, men også fremføre sange som for nogle er mindre kendte, men som er en meget stor del af Kasper Windings meget brede karriere.

Man kan ikke komme udenom Kasper Windings utallige film-scores, som han har kreeret gennem årene, som også skal have live-debut ved denne særlige eftermiddag.

Kasper Winding vil fortælle om sit liv i ord og musik og gennemgå tilblivelsen af sine værker – og hvorfor han taget de valg han har taget. Kasper Winding udgav ‘F¨¨k Dance Let’s Art’ sidste år. En hyldest til hiphopbeats, sangskrivning, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand.

Vi glæder os til at byde ham velkommen til Hansted Live 2018…


I samarbejde med