Slangerne, Dodo og Sømændene er hovednavne – se programmet til Hansted Live her

Big Fat Snake, Dodo and the Dodos og Sømændene er hovednavnene, men der er bestemt mere at komme efter på 2018-udgaven af Hansted Live.

For programmet er spækket med navne, som måske ikke alle er brandvarme lige nu, men som for fleres vedkommende blinkede kraftigt på den danske stjernehimmel for år tilbage.

Thomas Buttenschøn og band går på scenen torsdag klokken 16 og får dermed lov at åbne festen, og klokken 18 går bandet med numre som “Vågner i natten” og “Sømand af verden”, Dodo and the Dodos, så på.

Sidste skud i torsdagsbøssen er Live-Wire, som siden 1994 har specialiseret sig i at spille sveddryppende AC/DC-numre, og de går på scenen klokken 20.

Slangens dag
Morten Remar og Nis Bøgvad, der nok er bedre kendt som Back to Back og har klassikere som “Jonathan”, “En som dig” og “Holder fast” på samvittigheden, åbner fredagens række af koncerter klokken 14, og klokken 16 står den på soulhits fra Motown-universet, når Soldios of Love går på.

Klokken 18 tager det fremadstormende københavnerband, The Consolation, over med dets Johnny Cash- og Waylon Jennings-inspirerede blanding af country og rock, og klokken 20 er det slangens tur.

Big Fat Snake er et af Danmarks bedst sælgende og flittigst turnerende bands og har gennem tre årtier spillet mere end 1500 koncerter, og da det står bag hits som “Fight for your love”, “Peace like in heaven” og ikke mindst “Bonsoir madame”, kan der godt gå fællessang i den i Krøyers Have, inden Bryan Adams Tribute runder fredagen af klokken 22.

Sømandsviser
Lørdag går det løs allerede klokken 12 med Erann DD, der ifølge bulletinerne har fundet tilbage til de soulrødder, som kendetegnede hans tid i Zapp Zapp og Drori-Hansen, og han bliver afløst af Sko/Torp klokken 14.

Klokken 16 tager Ivan Pedersen over, klokken 18 går Innocent Blood på, og det er Sandmen, der har fået æren af at spille klokken 20 og dermed bliver opvarmning for aftenens hovednavn, Sømændene. Der jo har været en fast del af og har spillet blandt andet gamle, danske sømandssange på den danske festivalscene i et årti og er kendt for at opbygge et bånd til publikum – hvilket ikke mindst sker ved hyppig brug af ordet “skål”.

Sømændene går på scenen klokken 22 og lukker dermed Hansted Live 2018.


I samarbejde med